top of page
enetime.jpg

Enetimer i yoga

Hanna tilbyder enetimer med fokus på dig, din krops potentiale og eventuelle udfordringer. De sidste 6 år har Hanna undervist enetimer ugentligt - individuelt, men også til par, der ønsker yoga kun for dem.

Under en enetime får du Hannas fulde opmærksomhed, hun guider dig i de enkelte stillinger, åndedrættet og afspænding. Du skal ikke forholde dig til andre end dig selv - hvilket især kan være vigtigt for dig, der er ramt af stres eller anden form for krise.

  

 

enetime.jpg

Enetime hos Hanna

Inden vi mødes, får du/I en række spørgsmål, som besvares på per mail. Så du får klarhed over dine ønsker, og Hanna kan forberede sig bedst muligt. Det skaber en unik mulighed for at skræddersy et individuelt program til dig.

 

Enetimer starter altid med en lille snak, om hvordan du har det og så formes timen ud fra det. Vi kan arbejde med et helt særligt fokus som f.eks. din lænd, dine skuldre, dit åndedræt eller andet. Eller vi kan sammen lave et program, som du selv kan arbejde videre med derhjemme. Booker du timer over et længere forløb, arbejder vi ud fra ugens tema og justerer det til dine behov og ønsker.

Pris: 

850 kr. (75 min.)

2300 for et forløb på 3 gange.

Booking:

Der er mulighed for enetimer mandage kl. 8.15 og 13 samt torsdage 8.15 og 13. Send en mail til Hanna på yoga@yogamedvinger.dk, så booker hun timer til dig.

Udtalelser fra kunder:

Allerede fra første time hos Hanna følte jeg mig meget velkommen og tryg. Hun er hele tiden nærværende og empatisk. Det er tydeligt at mærke Hanna brænder for yogaen og for at hjælpe mennesker. Den gnist er meget inspirerende.

Jeg føler mig altid rummet og uanset hvor meget jeg kan, så er det altid godt og som det skal være. Så jeg har både grinet og grædt. Dukker der noget nyt op undervejs, så er hun også meget kompetent til at rumme og arbejde med det”.

Tara

"Stor anbefaling herfra! Har gået til enetimer ugentligt med Hanna i over et år nu. Fantatisk med undervisning tilpasset egne behov og ønsker - og dagsformen ikke mindst. Et rum helt for én selv - total selvforkælelse med kærlig, kyndig og indsigtsfuld guidning af Hanna".

Rikke

bottom of page