top of page
Tiia giver massage kopi.jpg

Massage

Massage er selv-omsorg, når det er bedst: Du skal bare møde op og tage imod. Book en tid, når du trænger til det – pga. stress, træthed og spændinger – eller book en tid “bare” for at holde kroppen glad og tilfreds.

Det er sjændent, at man har en tydeligere oplevelse af velvære i hele kroppen, end når man lige har modtaget en lang helkropsmassage af Tiia.

Massage af Tiia

Tiia tilbyder afstressende, centrerende, healende oliemassage i studiet. Der masseres med mandelolie. Du kan vælge en massage med fokus på de mest trængende kropsdele eller en skøn helkropsmassage.

 

Tiia er massageuddannet fra Nordlys Centret, Silkeborg og arbejder ud fra en helhedsorienteret, ressourcefokuseret tilgang til mennesket og kroppen. Tiia masserer både muskler og bindevæv og laver energibalancering. Ved denne form for behandling oplever de fleste velvære og afspænding, som går dybt.

Obs! Der er INTET seksuelt i den massage, Tiia tilbyder. Vi skriver dette for at undgå ubehagelige henvendelser.

 

Pris
75 min.         kr. 800


(Der betales med Mobile pay, kontant eller via bank.)

Massagens varighed er tiden, du ligger på briksen. Regn også med 5-10 minutter til samtale og omklædning, inden og efter massagen.

Der er kun massagetider om dagen i hverdagene. Hvis du ikke finder en tid, er du velkommen til at skrive til yoga@yogamedvinger.dk

 

 

Udtalelser fra  kunder:

“Massage hos Tiia giver mig rigtig god afslapning med en følelse af også at være arbejdet igennem. Jeg sover altid som et lille barn natten efter massagen og har det enormt godt i kroppen dagen efter. Velvære, som alle skulle unde sig selv.”
Camilla

“Jeg har igennem de sidste to år gået til  massage hos Tiia regelmæssigt, dvs. ca. en gang pr måned. Tiia er en dygtig massør, hun arbejder fysiurgisk og holistisk, hun er meget rolig, fokuseret, opmærksom og samarbejder godt med ens krop. Regelmæssigheden gør, at Tiias hænder og min krop kender hinanden. Min krop føler sig tryg og forstået og det giver det bedste resultat.  Jeg føler mig afslappet men meget vågen efter massagen. Det kan anbefales på det varmeste.”
Mette

 

BØRNEMASSAGE

60 min.         kr. 700 (første gang)

Derefter       kr. 650 (60 min.)

 

Book tid til børnemassage: Skriv til Tiia: yoga@yogamedvinger.dk

"Min datter (9 år) har igennem en svær periode gået til ugentlig børnemassage hos Tiia. Det var meget tydeligt allerede efter første gang hun fik helkropsmassage, hvordan det fik hende til at slappe af, både i sin overfladiske vejrtrækning og sin andspændte krop.
Det er virkelig balsam til en lille pigesjæl..
Min datter elsker at komme hos Tiia, både familieyoga og massage. Vi er vilde med Yoga med vinger."

Camillah

Anker 1
bottom of page