top of page

Hold (mødes 8 gange)

Nogle af vores yogatimer er sat sammen som et hold, oftest med 8 mødegange.

Hvis du tilmelder dig et hold, møder du de samme (max. 9) mennesker hver gang, hvilket er rart.

fravide maver kopi.jpg
Efterfødsel-hund.jpg
Elad Itzkin Yoga Photography - Yoga med Vinger - elad1349 kopi.jpg
meditation photo kopi.jpg
cyklus.jpeg

Gravidyoga

Efterfødsels-yoga

Meditation

Rystning

Cyklusyoga

Gravidyoga


Gravidyoga er yoga for dig, som er gravid – uanset hvor langt du er  henne i graviditeten.

Vi laver fysiske yogaøvelser og åndedrætsøvelser, som åbner, styrker og giver stabilitet og afspænder din krop, som er på “overarbejde” pga. graviditeten.

Gravidyoga kan være en pause fra præstation, et åndehul og en mulighed for at rumme de mange forandringer, som der sker i din krop og i dit liv. Tidligere yogaerfaring er en fordel, men ingen krav.

The classes are taught in English, by Anu Rajala-Erkut.

Mandag d. 17.4.-22.5. (ikke i uge 14)
kl. 16.30-17.45
Pris: 900 kr. (studierabat: 720 kr.)

Underviser: Anu Rajala-Erkut

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

“Jeg er rigtig glad for at gå til gravidyoga hos Yoga med vinger. Det er et lille intimt sted, hvor man altid føler sig set og spurgt ind til. Anu er hensynsfuld og dygtig i sin undervisning. Gravidyoga giver mig energi og mindsker stivhed i kroppen – jeg ser altid frem til mandag :)”
Anne Kirstine

 

Efterfødsels-yoga

 

Efterfødselsyoga er mild træning for kvindekroppen, som har været igennem en stor omvæltning. Du kan starte, når dit barn er to måneder gammel.

Vi laver enkle øvelser, som afspænder nakken, skuldrene og ryggen, styrker maven og bækkenbunden, og som giver velvære og næring til hele kroppen. Efterfødselsyoga er et pusterum for den nybagte mor – en stund med fokus på dig selv.

Babyerne er meget velkommen. Enten sover de i barnevogn lige udenfor vinduet, eller ligger på et tæppe ved siden af mor. Vi laver også lidt babymassage med de babyer som er vågne.

(I foråret/om sommeren kan vi bruge vores dejlige baggård og lave yoga på græsset, når vejret tillader.)

Hold 1: Fredag d. 13.1.-10.3. (ikke i uge 7)
Hold 2: Fredag d. 14.4.-2.6.

kl. 12.00 -13.15
Pris: 1200 kr. (studierabat: 1050 kr.)

Underviser: Tiia Kotkas

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

efterf 3-kopi.jpg

” Efterfødselsyoga hos Yoga med vinger er det bedste frirum i en travl mor-hverdag. Det er mit ugentlige holdepunkt og den bedste gave jeg kan give min krop efter en graviditet og fødsel.

At være til efterfødselsyoga hos Tiia er en kæmpe fornøjelse. Det hjælper mig både mentalt og fysisk, og de få uger, hvor jeg har misset en time, har jeg kunne mærke det på krop og humør. Mine varmeste anbefalinger.”

Katrine, mor til tre

Rystning

 

Rystning er et hold til dig, som ønsker at lære en enkel og virkningsfuld metode at slippe gamle spændinger i kroppen. Rystning er især til dig, som er stresset – da stress ofte er forbundet med spænding og uro i kroppen.

Denne metode (TRE – Tension and Traume Releasing Excercises) får kroppen stille at roligt løsne op på gamle spændinger i muskler og bindevæv.

Vi starter hver time med at hvile – derefter laver blid yoga og rysteøvelser, som slutter med, at du ligger på yogamåtten på ryggen og tillader kroppen at ryste. Derefter hviler du igen – og vi afslutter med deling af oplevelser og tid til spørgsmål og svar.

Til deltagere:
  • Du skal have gået til yoga hos Tiia et par gange, for at kunne tilmelde dig holdet – hvis du ikke har gjort det, skriv til Tiia her.

  • Rystning kan være terapeutisk, men er ikke terapi – så du skal være psykisk sund for at kunne deltage. Har du spørgsmål, skriv til Tiia her.

Tid: Tirsdag d. 16.5.-13.6.
kl. 18.30-19.45
Pris: 950 kr. (studierabat 750 kr.)

Underviser: Tiia Kotkas

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

Elad Itzkin Yoga Photography - Yoga med Vinger - elad1349 kopi.jpg

"Det var noget af en aha-oplevelse for mig at mærke, hvordan kroppen helt naturligt gerne vil ryste og at man kan gøre det kontrolleret. Effekten kan tydeligt mærkes. Jeg ryster ubehagelige og stressende oplevelser af mig og får ro i kroppen. Det er først og fremmest utrolig behageligt."

Anders

"Jeg har lidt meget af anspændthed og ængstelse. Meget af det sidder helt enkelt i kroppen. Og her er rystning en overraskende effektiv vej til nulstilling af kroppen og i høj grad også sindet."

Karen

Meditation

 

Meditation kan være en stor hjælp til at lære sit sind at kende – og til at få ro og klarhed i tankerne. Jævnlig meditation kan hjælpe dig til at fokusere på det vigtige, rumme dine tanker og følelser og åbne op for din intuition.

Vi tilbyder et meditationshold på 8 tirsdage. At gå på et hold med de samme mennesker er hyggeligt og skaber struktur og tryghed omkring din proces med meditation.

Indhold:
Efter hvile og nogle stræk bliver du introduceret til dagens meditation. Vi laver både meditationer, som Tiia guider dig igennem og meditationer, som du selv skal “styre” (efter klare instrukser fra Tiia). Efter meditationen og savasana (afspænding) er der tid til spørgsmål, deling og refleksion.

 

Du behøver ikke at have kendskab til yoga eller meditation, men det er en fordel.

Tirsdag d. 21.3.-9.5. (ikke i uge 14)
Kl: 18.30-19.45
Pris: 1050 kr. (studierabat 850 kr.)
Underviser: Tiia Kotkas

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

meditation.jpg

“Meditation har åbnet mit sind og givet positive tanker. Yoga med vinger er et hyggeligt lille sted at være. Et godt hold med rare mennesker og en god underviser.”
Jonas

“Tusinde tak for et dejligt og inspirerende forløb. Jeg har fået inspiration til min egen meditationspraksis og input til forskellige former for meditation. Den måde Tiia guider på er rolig og opmærksom. Jeg følte mig tryg.”
Alice

Cyklusyoga - nyt hold 


Lær at bruge din menstruationscyklus som en slags gps

Krop og sind forandrer sig gennem din cyklus - måske oplever du det mest som besværligt? Men hvad hvis din cyklus kan blive en guide til din indre kvindepower og stresshåndtering? 

Indhold:

I dette forløb lærer du, hvordan din cyklus afspejler naturens 4 årstider. Der vil være fokus på hver årstid to gange i træk, og vi laver yoga, som passer til hver årstid:

  • Forår (op til ægløsning) – yoga, der vækker, strækker og åbner op for ny energi.

  • Sommer (omkring ægløsning) - fokus på aktiv stående yoga som styrker og stråler. 

  • Efterår (før menstruation) - der skrues ned for energien og blikket vendes indad. 

  • Vinter (menstruation) - tid til at samle kraft til næste forår med ro og hvile 

 

Ud over yoga vil der være:

Korte oplæg om hver årstid, introduktion til og brug af cyklusdagbog samt mulighed for sparring med Hanna og de andre kvinder på holdet.

Tid: Torsdag d. 2.2 -30.3 (ikke i uge 7)
kl. 18.30-19.45
Pris: 1.200 kr. (studierabat: 1.050 kr.)
Underviser: Hanna Permin

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

bottom of page