top of page

Hold (mødes flere gange sammen)

Nogle af vores yogatimer er sat sammen som et hold. Hvis du tilmelder dig et hold,

møder du de samme mennesker hver gang, hvilket er rart.

fravide maver kopi.jpg
Efterfødsel-hund.jpg
IMG_1598.JPG
meditation photo kopi.jpg

Gravidyoga

Efterfødsels-yoga

Meditation

TRE (rystning)

Gravidyoga


Gravidyoga er yoga for dig, som er gravid – uanset hvor langt du er  henne i graviditeten.

Vi laver fysiske yogaøvelser og åndedrætsøvelser, som åbner, styrker og giver stabilitet og afspænder din krop, som er på “overarbejde” pga. graviditeten.

Gravidyoga kan være en pause fra præstation, et åndehul og en mulighed for at rumme de mange forandringer, som der sker i din krop og i dit liv. Tidligere yogaerfaring er en fordel, men ingen krav.

The classes are taught in English.

Mandag d. 8.4.-13.5.

Kl. 16.45-18.00

Pris: 900 kr. (studierabat 800 kr.)
Underviser: Anu Rajala-Erkut

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

“Jeg er rigtig glad for at gå til gravidyoga hos Yoga med vinger. Det er et lille intimt sted, hvor man altid føler sig set og spurgt ind til. Anu er hensynsfuld og dygtig i sin undervisning. Gravidyoga giver mig energi og mindsker stivhed i kroppen – jeg ser altid frem til mandag :)”
Anne Kirstine

 

Efterfødselsyoga

Efterfødselsyoga er et hold til dig, som har født for 2-6 måneder siden. Du kan møde op med din baby; babyerne er enten med på deres et tæppe ved siden af dig eller sover i barnevognen lige udenfor vinduet.

Vi har fokus på din krop, som måske er træt efter graviditet, fødsel, dårlig søvn og evt. amning. Vi fokuserer på bækkenbund, lænd og skuldre - men laver også øvelser for resten af kroppen.

Efterfødselsyoga er en rolig stund, hvor du arbejder med både styrke og strækt - og forhåbentlig får ladet lidt op.

Nogle gange laver vi også babymassage (hvis mange babyer er vågne på samme tid).

Fredag d. 5.4.-31.5.
kl. 12.00-13-15
Pris: 1.350 kr. (studierabat 1.200 kr.)

Underviser: Tiia Kotkas

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

"Efterfødselsyoga hos Tiia var min ugentlige energi indsprøjtning. Det var ren balsam for krop og sjæl, som jeg ikke havde været foruden i min barsel."
Ayse

Meditation

 

Meditation kan være en stor hjælp til at lære sit sind at kende – og til at få ro og klarhed i tankerne. Jævnlig meditation kan hjælpe dig til at fokusere på det vigtige, rumme dine tanker og følelser og åbne op for din intuition.

Vi tilbyder et meditationshold på 8 tirsdage. At gå på et hold med de samme mennesker er hyggeligt og skaber struktur og tryghed omkring din proces med meditation.

Indhold:
Efter hvile og nogle stræk bliver du introduceret til dagens meditation. Vi laver både meditationer, som Tiia guider dig igennem og meditationer, som du selv skal “styre” (efter klare instrukser fra Tiia). Efter meditationen og savasana (afspænding) er der tid til spørgsmål, deling og refleksion.

 

Du behøver ikke at have kendskab til yoga eller meditation, men det er en fordel.

Tirsdag d. 5.3.-30.4. (ikke i uge 13)
Kl: 18.30-19.45
Pris: 1.200 kr. (studierabat 1.050 kr.)
Underviser: Tiia Kotkas

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

meditation.jpg

“Meditation har åbnet mit sind og givet positive tanker. Yoga med vinger er et hyggeligt lille sted at være. Et godt hold med rare mennesker og en god underviser.”
Jonas

“Tusinde tak for et dejligt og inspirerende forløb. Jeg har fået inspiration til min egen meditationspraksis og input til forskellige former for meditation. Den måde Tiia guider på er rolig og opmærksom. Jeg følte mig tryg.”
Alice

TRE (rystning)

Dette forløb er for dig, der gerne vil lære 7 enkle øvelser, som kan få din krop til at ryste/vibrere. Formålet er at slippe spændinger, som ligger gemt i kroppen på en nænsom og kærlig måde.


Metoden er udviklet af David Berceli, som har observeret menneskers reaktioner på stress og opdaget, at vi alle reagerer på samme måde: Vi trækker os sammen og runder ryggen for at beskytte vores sårbare områder.

 

Alle pattedyr kan ryste, men vi mennesker har oftest "glemt" hvordan. Med TRE genfinder kroppen sin evne til at ryste. Du desuden lærer forskellige måder at selvregulere, så du tilpasser din rystning til netop dit behov. 


Efter forløbet kan du ryste derhjemme, men vi anbefaler, at du kommer til flere guidede forløb med henblik på støtte og inspiration. Samtidig har det stor effekt at ryste sammen med andre og dele med hinanden. 

 

Onsdag d. 10.4.-1.5.
Kl. 18.00-19.00
Pris: 600 kr. 

Underviser: Hanna Permin

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

IMG_1605_edited.jpg

Forløbet består af 4 gange en time, men er det første gang, du prøver det, skal du også booke introduktion onsdag den 3. april kl. 18.

Den aften er for alle nysgerrige, de næste 4 gange er kun for dem, der booker forløbet.
 

bottom of page