top of page

Hold (mødes flere gange sammen)

Nogle af vores yogatimer er sat sammen som et hold. Hvis du tilmelder dig et hold,

møder du de samme mennesker hver gang, hvilket er rart.

fravide maver kopi.jpg
Efterfødsel-hund.jpg
Elad Itzkin Yoga Photography - Yoga med Vinger - elad1349 kopi.jpg
meditation photo kopi.jpg

Gravidyoga

Efterfødsels-yoga

Meditation

Rystning

Gravidyoga


Gravidyoga er yoga for dig, som er gravid – uanset hvor langt du er  henne i graviditeten.

Vi laver fysiske yogaøvelser og åndedrætsøvelser, som åbner, styrker og giver stabilitet og afspænder din krop, som er på “overarbejde” pga. graviditeten.

Gravidyoga kan være en pause fra præstation, et åndehul og en mulighed for at rumme de mange forandringer, som der sker i din krop og i dit liv. Tidligere yogaerfaring er en fordel, men ingen krav.

The classes are taught in English, by Anu Rajala-Erkut.

Mandag d. 4.9.-13.11. (ikke i uge 42)

Kl. 16.45-18.00

Pris: 1.400kr. (studierabat 1050 kr.)
Underviser: Anu Rajala-Erkut

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

“Jeg er rigtig glad for at gå til gravidyoga hos Yoga med vinger. Det er et lille intimt sted, hvor man altid føler sig set og spurgt ind til. Anu er hensynsfuld og dygtig i sin undervisning. Gravidyoga giver mig energi og mindsker stivhed i kroppen – jeg ser altid frem til mandag :)”
Anne Kirstine

 

Efterfødselsyoga

Efterfødselsyoga er et hold til dig, som har født for 2-6 måneder siden. Du kan møde op med din baby; babyerne er enten med på deres et tæppe ved siden af dig eller sover i barnevognen lige udenfor vinduet.

Vi har fokus på din krop, som måske er træt efter graviditet, fødsel, dårlig søvn og evt. amning. Vi fokuserer på bækkenbund, lænd og skuldre - men laver også øvelser for resten af kroppen.

Efterfødselsyoga er en rolig stund, hvor du arbejder med både styrke og strækt - og forhåbentlig får ladet lidt op.

Nogle gange laver vi også babymassage (hvis mange babyer er vågne på samme tid).

Varmt velkommen!

Tid: Fredag d. 29.9.-24.11. (ikke i uge 42)
kl. 12.00-13-15
Pris: 1.100 kr. (studierabat 950 kr.)

Underviser: Tiia Kotkas

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

"Efterfødselsyoga hos Tiia var min ugentlige energiindsprøjtning. Det var ren balsam for krop og sjæl, som jeg ikke havde været foruden i min barsel."
Ayse


 

Meditation

 

Meditation kan være en stor hjælp til at lære sit sind at kende – og til at få ro og klarhed i tankerne. Jævnlig meditation kan hjælpe dig til at fokusere på det vigtige, rumme dine tanker og følelser og åbne op for din intuition.

Vi tilbyder et meditationshold på 8 tirsdage. At gå på et hold med de samme mennesker er hyggeligt og skaber struktur og tryghed omkring din proces med meditation.

Indhold:
Efter hvile og nogle stræk bliver du introduceret til dagens meditation. Vi laver både meditationer, som Tiia guider dig igennem og meditationer, som du selv skal “styre” (efter klare instrukser fra Tiia). Efter meditationen og savasana (afspænding) er der tid til spørgsmål, deling og refleksion.

 

Du behøver ikke at have kendskab til yoga eller meditation, men det er en fordel.

Tirsdag d. 26.9.-14.11. (ikke i uge 42)
Kl: 18.30-19.45
Pris: 950 kr. (studierabat 850 kr.)
Underviser: Tiia Kotkas

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

meditation.jpg

“Meditation har åbnet mit sind og givet positive tanker. Yoga med vinger er et hyggeligt lille sted at være. Et godt hold med rare mennesker og en god underviser.”
Jonas

“Tusinde tak for et dejligt og inspirerende forløb. Jeg har fået inspiration til min egen meditationspraksis og input til forskellige former for meditation. Den måde Tiia guider på er rolig og opmærksom. Jeg følte mig tryg.”
Alice

Rystning

 

Rystning er et hold til dig, som ønsker at lære en enkel og virkningsfuld metode at slippe gamle spændinger i kroppen. Rystning er især til dig, som er stresset – da stress ofte er forbundet med spænding og uro i kroppen.

Denne metode (TRE – Tension and Traume Releasing Excercises) får kroppen stille at roligt løsne op på gamle spændinger i muskler og bindevæv.

Vi starter hver time med at hvile – derefter laver blid yoga og rysteøvelser, som slutter med, at du ligger på yogamåtten på ryggen og tillader kroppen at ryste. Derefter hviler du igen – og vi afslutter med deling af oplevelser og tid til spørgsmål og svar.

Til deltagere:
  • Du skal have gået til yoga hos Tiia et par gange, for at kunne tilmelde dig holdet – hvis du ikke har gjort det, skriv til Tiia her.

  • Rystning kan være terapeutisk, men er ikke terapi – så du skal være psykisk sund for at kunne deltage. Har du spørgsmål, skriv til Tiia her.

Tid: Tirsdag d. 21.11.-19.12
kl. 18.30-19.45
Pris: 850 kr. (studierabat 750 kr.)

Underviser: Tiia Kotkas

(OBS! Hvis der er under 4 tilmeldinger en uge før holdets start, bliver holdet ikke oprettet)

Elad Itzkin Yoga Photography - Yoga med Vinger - elad1349 kopi.jpg

"Det var noget af en aha-oplevelse for mig at mærke, hvordan kroppen helt naturligt gerne vil ryste og at man kan gøre det kontrolleret. Effekten kan tydeligt mærkes. Jeg ryster ubehagelige og stressende oplevelser af mig og får ro i kroppen. Det er først og fremmest utrolig behageligt."

Anders

"Jeg har lidt meget af anspændthed og ængstelse. Meget af det sidder helt enkelt i kroppen. Og her er rystning en overraskende effektiv vej til nulstilling af kroppen og i høj grad også sindet."

Karen

bottom of page