top of page

Undervisere

Vi har alle lang erfaring med undervisning, yoga, krop og selvudvikling

Hanna Permin

Yogalærer og med-ejer af Yoga med vinger

Hanna Permin (f. 1977) er uddannet yogalærer fra Hamsa Yogastudio (København) og har efteruddannelser i restorativ yoga, yoga terapeutik, meditation, pranayama (åndedræt) og NADA (øreakupunktur). Hun er igang med en yogauddannelse, som handler om kvindekroppen hos Laila Thórsheim, samt en uddannelse i TRE (rytsning).

 

FOKUS I UNDERVISNING
Hanna ønsker at lære dig at mærke og nyde din krop indefra. At sanse dens sammenhæng, mærke dens styrke og give den ro. Du lærer at bruge kroppen anatomisk optimalt – for at skabe nye vaner, opdage dit fulde potentiale og undgå skader. Ofte er der også elementer af ”fri leg”, hvor du nysgerrigt og venligt får lov selv at gå på opdagelse. Formålet er at mærke, hvordan hele din krop via bindevævet hænger sammen fra inderst til yderst og fra top til tå. Der er fokus på pauserne, hvor vi er stille sammen og mærker, hvad der sker i kroppen – for at nyde og måske lære nyt.

 

Hanna laver sine egne små yogasange, som hun synger i slutningen af timen

HVAD ER YOGA FOR MIG?
"Yoga startede for mig som en nydelsesfuld bevægelsesform. Senere i livet ramlede jeg ind i en alvorlig livskrise og dykkede dybere i yogaens verden. Det gav mig et nyt perspektiv, hvorfra jeg kunne se på mit eget liv, men også verden omkring mig med et kærligere blik. Det er ikke sådan, at alt nu bare er ren lykke, men jeg er blevet bedre til at rumme, alt det livet byder på. Og jeg ved, at  jeg igen og igen skal skabe tid og ro til at vende blikket indad og lande i mig selv. Det er kun fra det sted, at jeg er i stand til møde mig selv og mennesker omkring mig med kærlighed."

BAGGRUND
Hanna er oprindelig uddannet sygeplejerske og har en kandidatgrad i sygepleje. Hun har tidligere arbejdet som sygeplejerske og sygeplejelærer.


Hanna underviser i yoga, blid/begynder yoga, restorativ yoga, TRE ("rystning") og giver enetimer og NADA (øreakupunktur).

Tiia Kotkas

Yogalærer og med-ejer af Yoga med vinger

Tiia Kotkas (f. 1970) er født i Helsinki, Finland og har boet i Danmark siden 1997. Tiia er uddannet yogalærer fra Hamsa Yogastudio (København) og massageterapeut og coach fra Nordlys Center (Silkeborg) og har yoga-efteruddannelser hos bl.a. Birgitte Gorm og Simon Krohn.

 

UNDERVISNING
I sin undervisning lægger Tiia vægt på at skabe en stemning, hvor du føler, at du er god nok, som du er. Hun taler både til din krop og dit sind - så yogatimen hos Tiia er en kropslig, men måske også en meditativt oplevelse. Tiia kan godt lide at undervise korte flows - hvor du bevæger dig i åndedrættets tempo.

 

HVAD YOGA ER FOR MIG
“Yoga er for mig en behagelig måde at genskabe kontakten til kroppen, mærke mig selv og lade op. Selv kan jeg, alt efter humør og energiniveau, lide både blid yoga og flow yoga - og de fleste yogaformer derimellem."

 

BAGGRUND
Tiia har dyrket yoga siden 1995, og arbejdet med kroppen det meste af sit liv.
Tidligere har Tiia arbejdet som skuespiller og teaterleder i Teater Astra. Ud over sine yoga- og massageuddannelser, har Tiia en teateruddannelse fra Finland, en uddannelse i kunst- og kulturledelse (University College Sjælland) og har i løbet af hele sit liv studeret sang, dans, fysisk teater, yoga og meditation med mange inspirerende undervisere.


I 2023 udgav Tiia sin første bog “Livskraft - Mere krop, bevidsthed og glæde”. Det er en inspirationsbog, hvori hun beskriver sine erfaringer med krop og kreativitet. Du kan købe bogen i yogastudiet, bestille den hos din boghandel eller fra Tiias hjemmeside: tiiakotkas.dk


Tiia underviser i yoga, blid/begynder yoga, flow yoga, meditation,  familie-, og efterfødselsyoga og giver massage.

Tiia står.jpg

Vores dejlige undervisere/vikarer

bottom of page