top of page
nada.jpeg

NADA: øreakupunktur

"NADA er hard core afslapning - caviar for sjælen" , siger Olga som har gået til NADA fast hver uge de sidste 2 år. 

NADA er en form for øreakupunktur, hvor du får 5 nåle i hvert øre og hviler med dem i 45 minutter. NADA hjælper på alle former for stresssymptomer såsom myldertanker, kropslig uro og søvnløshed. Der er ingen teknikker du skal lære, du skal ikke præstere noget - bare tage imod. NADA balancerer dit nervesystem på en blid og nænsom måde og vækker din egen indre styrke. 

 

Øreakupunktur der beroliger og styrker krop og sind

Hvad er NADA?

NADA står for National Acupunture Detoxification Association og har en lang historie bag sig. Metoden blev udviklet i 70'erne, bygger på traditionel kinesisk medicin og er udbredt i hele verden. Det er samme fem punkter i begge øre, der benyttes hver gang. NADA er non-verbal hjælp til selvhjælp, der skaber ro til at vende blikket indad i et kravfrit miljø.

Hvordan opleves NADA?

De fleste mærker roen allerde, når nålene sættes, andre mens de hviler og nogen mærker den i timerne efter.

Dage er forskellige, og derfor er NADA også forskelligt fra gang til gang. Du kan opleve alt fra at falde i søvn, til at føle dig gennemstrømmet af lykke, til at blive ked af det eller rastløs. Men uanset hvilke følelser, der dukker op undervejs, så vil du opleve at lande lidt mere i dig selv - måske ikke første gang men over tid.

 

Hvorfor komme til  NADA?

NADA er for dig, der har brug for ro - både inde i dig selv og omkring dig. Du kan komme uanset, hvordan du har det. NADA kan ikke helbrede specifikke sygdomme, men kan afhjælpe de stresssymptomer, der relaterer sig til sygdom eller kriser. NADA har ingen bivirkninger og modarbejder ikke andre behandlingsformer. 

Du kan også bruge NADA mere akut for at få ro på nerverne op til eksamen, jobsamtale eller andre vigtige begivenheder i dit liv.

Hvordan foregår NADA?

Der gives NADA i grupper på op til 6 personer ad gangen.

Det tager få minutter at sætte nålene. Det kan formentlig mærkes, når de sættes, men det klinger af i løbet af et minut. Du får guidning til en støttet sidde- eller liggestilling. Efter 45 minutter fjernes nålene, og du får serveret en styrkende kop NADA-the. Det anbefales at du modtager NADA mindst 20 gange for at opnå den fulde effekt, men du er selvfølgelig velkommen til bare at komme og prøve det uden nogen form for binding.

Booking:

NADA bookes på samme måde som yoga og betales ved ankomst.

 

Pris:
1 gang 150 kr.  

5 prøvegange 600 kr. 
10 gange 1400 kr. (gælder 5 måneder)

Klippekort gælder både til NADA og yoga 

Udtalelser fra kunder:

“NADA giver mig ro. NADA giver mig bedre søvn. NADA er en tid, hvor jeg lytter til mig selv 100%.

NADA skaber på en måde balance i tingene i mit liv. NADA er en gave til min krop og mit sind” 

Olga

"Mit hoved kan ind i mellem føles som en rystet snekugle med tanker, der flyver forvirret rundt. Når jeg får NADA, er det som om de stille daler ned og falder til ro. Nogle gange det samme sted, andre gange et nyt. Fælles er dog en følelse af ro og indsigt. NADA giver mig en mulighed for at være alene og samtidig være en del af noget, sammen med andre, i en tryg og meget behagelig ramme. Tak!"

Dorte

bottom of page